013 logo
Rockacademie afstudeerpresentatie

Rockacademie afstudeerpresentatie

De nieuwe lichting afstudeerders van de Rockacademie toont vandaag hun talent voor publiek en de afstudeercommissie. Vandaag zijn de afstudeerders te zien die hun proeve van bekwaamheid afleggen als muzikant. Open inloop en gratis voor alle geïnteresseerden. 

19:00 uur Graduation Showcase Art Felixx

ART FELIXX is het muzikale alter ego van Arthur Wils (voormalig zanger Monks Avenue, ex-3FM Serious talent). Gegrepen door het muziekvirus stort hij zich op de instrumenten drums en gitaar. Uiteindelijk wordt Arthur tot ieders verbazing door een paar vrienden bij hun band gevraagd als zanger. Niet direct waar hij zelf aan had gedacht, maar met de instelling “ik heb niks te verliezen” besluit hij om een poging te wagen en ontdekt al bij het eerste optreden de performer in zich.

20:30 uur Graduation Showcase Thijs Jan van Hoek

De oude profeten voorspelden het reeds duizenden jaren geleden, ooit zal de dag aanbreken waarop het einde van alles zal zijn. Die dag is er gelukkig nog lang niet, maar het einde van de studie van Thijs Jan is wel in zicht! Vandaag gaat hij afstuderen met een knallende show.

  • Entree
  • Datum di 01 jul '14
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.

Meer voor jou

Bekijk programma