013 logo
Rockacademie afstudeerpresentatie
Rockacademie afstudeerpresentatie

Rockacademie afstudeerpresentatie

De nieuwe lichting afstudeerders van de Rockacademie toont vandaag hun talent voor publiek en de afstudeercommissie. Op 2 juli zijn de afstudeerders te zien in 013 die hun proeve van bekwaamheid afleggen als muzikant. Open inloop en gratis voor alle geïnteresseerden. 

19:00 uur Graduation Showcase Stijn Hosman

Stijn Hosman maakt als producer muziek die balanceert tussen warme elektronica, techno en hypnotiserende soundscapes. Deze avond zal hij ons komen verblijden met een nieuwe liveset en wordt hij op het podium vergezeld door Hessel Stuut. Verwacht een intieme maar ook energieke liveshow voor het hart, lichaam en geest.

20:30 uur Graduation Showcase Mike Jungerius (UNISOL)

UNISOL bestaat uit Mike Jungerius en Paul Lubbers (Herman Brood academie), die elkaar ontmoetten op de Rockacademie. UNISOL staat voor warme dansmuziek met de focus op groove en vibe. Laat je tijdens deze avond meenemen door een hypnotiserende mix van house en techno.

22:00 uur Graduation showcase Youri Schell (Schella)

Schella gaat met zijn live set zijn nieuwe sound laten horen: diepe techy beats met een soulful karakter. Met deze nieuwe sound gaat hij proberen mensen mee te nemen op een muzikale reis, en een mix te maken tussen toen en nu. Waar Schella bekend staat om harde dansvloer platen, gaat hij het deze keer over een andere boeg gooien.

  • Entree
  • Datum wo 02 jul '14
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.

Meer voor jou

Bekijk programma