013 logo
Incubate: Nosaj Thing

Incubate: Nosaj Thing

  • Han Bennink
Incubate is een grootschalig festival voor independent culture. Het festival heeft een breed programma met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film. Meer dan 200 culturele voorlopers presenteren zich in een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free folk. Verfrissende kunst naast inspirerend debat. Incubate vind plaats van 11 tot en met 18 september 2011 in Tilburg en de omgeving. Van café tot natuurtheater. Van popzaal tot museum. Hoe een combinatie tussen de beats van Flying Lotus en sfeer van Burial zou klinken? Waarschijnlijk iets dicht in de buurt van Nosaj Thing! Moddervette hip-hop beats, glitchy percussie en groovende synths is wat je bij Nosaj (zijn naam Jason achterstevoren) kan verwachten. Zijn muziek zal versterkt worden door een speciale visuele show die het hele podium in beslag zal nemen. Ear én eye candy dus! Drummen werd er door de vader van Han Bennink al van jongs af aan met de paplepel in gegoten, waardoor zijn eerste percussie instrument al snel de keukentafel werd. En dat resulteerde later in optredens met niemand minder dan The Ex en gerespecteerde jazz muzikanten als like Eugene Chadbourne, Derek Bailey en Don Cherry. Bennink staat bekend om het gebruik van ongebruikelijke instrumenten (een kaas!) wat iedere show weer iets unieks maakt. Passepartout:
 Passepartout voor alle evenementen en voorstellingen* van zondag 11 tot zondag 18 September.
 Presale: € 57,50 excl. service -en transactiekosten
 Via Ticket & Info Center (dagkassa): €60,00

 Dagticket voor maandag, dinsdag, woensdag of donderdag: Geldig voor alle evenementen en voorstellingen* voor een van de dagen.
 Presale: €15,00 excl. service -en transactiekosten
 Via Ticket & Info Center (dagkassa): €17,50 Dagticket voor vrijdag, zaterdag of zondag: Geldig voor alle evenementen en voorstellingen* voor een van de dagen. Presale: €22,50 excl. service -en transactiekosten Via Ticket & Info Center (dagkassa): €25,00 (vrijdag & zaterdag: € 10,00 na 23:00 uur) * Heavy Metal Bowling en de Incubate Conference zijn niet inbegrepen. Tickets zijn vanaf heden ook verkrijgbaar via de boxoffice van 013. Bezoek de website van Incubate voor meer informatie
  • Entree
    • € 15,-
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 14 sep '11
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.