013 logo
Incubate: Aura Noir

Incubate: Aura Noir

  • Ketzer
  • Obliteration
Incubate is een grootschalig festival voor independent culture. Het festival heeft een breed programma met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film. Meer dan 200 culturele voorlopers presenteren zich in een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free folk. Verfrissende kunst naast inspirerend debat. Incubate vind plaats van 11 tot en met 18 september 2011 in Tilburg en de omgeving. Van café tot natuurtheater. Van popzaal tot museum. Sommige mensen zullen de Duitse band Ketzer nog kennen van hun explosieve optreden in Little Devil een tijdje geleden, maar bereid je maar voor: de band is klaar om wederom een flinke pot doom en armageddon over het Tilburgse publiek heen te storten! Ketzer klinkt als klassieke heavy metal bands. zoals Black Sabbath, Iron Maiden en Slayer, gemixt met de blackmetal van Deströyer 666, ondergedompeld in een eigen sound van duistere thrash metal. Of beter gezegd, alsof Watain samen met Sodom een feestje houdt en daarbij een aantal Darkthrone covers speelt.... Vanuit dezelfde graftombe als Darkthrone (het dorpje Kolbotn) komt de death metal tank Obliteration. Oldschool is het sluitelwoord bij deze band; denk aan Autopsy en het eerdere werk van Death gemixt met thrash metal elementen (Slayer!) maar qua snelheid opgekrikt naar een verrot moeras van schaamteloos vieze death metal. Fenriz van Darkthrone zegt het zelf; de band klinkt als wat Darkthrone ooit probeerde met “Soulside Journey” en “Goatlord”, maar dan goed. Quickly we rot! Tijdschema: 20.00-20.45 Ketzer 21.15-22.00 Obliteration 22.30-23.30 Aura Noir Passepartout:
 Passepartout voor alle evenementen en voorstellingen* van zondag 11 tot zondag 18 September.
 Presale: € 57,50 excl. service -en transactiekosten
 Via Ticket & Info Center (dagkassa): €60,00

 Dagticket voor maandag, dinsdag, woensdag of donderdag: Geldig voor alle evenementen en voorstellingen* voor een van de dagen.
 Presale: €15,00 excl. service -en transactiekosten
 Via Ticket & Info Center (dagkassa): €17,50 Dagticket voor vrijdag, zaterdag of zondag: Geldig voor alle evenementen en voorstellingen* voor een van de dagen. Presale: €22,50 excl. service -en transactiekosten Via Ticket & Info Center (dagkassa): €25,00 (vrijdag & zaterdag: € 10,00 na 23:00 uur) * Heavy Metal Bowling en de Incubate Conference zijn niet inbegrepen. Tickets zijn vanaf heden ook verkrijgbaar via de boxoffice van 013. Bezoek de website van Incubate voor meer informatie
  • Entree
    • € 15,-
    Incl. servicekosten
  • Datum do 15 sep '11
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.