013 logo
Ravage!: Dem Slackers + Petr Passive + Beat The Bastardz + Style Beats Liberation Front + The Filthy Eights (live) (uitverkocht)
Uitverkocht

Ravage!: Dem Slackers + Petr Passive + Beat The Bastardz + Style Beats Liberation Front + The Filthy Eights (live) (uitverkocht)

  • VJ Seeburst
  • Host: De Gelogeerde Aap (Boef En De Gelogeerde Aap)
Ravage is de nieuwe tweemaandelijkse electro-avond in 013! Op Ravage staan de tofste en meest talentvolle electro dj's uit de regio en een nationale klapper. dat alles onder de fraaie beelden van VJ Seeburst. Resident dj's Beat The Bastardz nodigen deze editie uit: Het Utrechtse dj-duo Dem Slackers is de hoofdact van deze eerste editie van Ravage. De heren maakten diepe indruk met hun harde, rauwe dirty house remixen van onder andere Nobody Beats The Drum, Boemklatsch en Mightyfools. Het tweetal tourt zo'n beetje de hele wereld rond en staan op het prestigeuze 5 days Off Festival met onder andere The Bloody Beetroots en twee weken later staan ze op Ravage! Petr Passive is het rauwe electro project van de Tilburger Peter van Drunen, die ook actief is als de melodische breakcore act en producer Autonon. Direct vanaf de start in oktober 2008 produceert hij onder de alias Petr Passive sterk op 8bit en vocoder georiënteerde tunes, gefundeerd op harde energieke beats, waarin hij diverse stijlen laat samenkomen: electro, techno, breakbeat, dub, chiptune en pop. In 2009 bracht Petr Passive op het Amsterdamse label Basserk Records al meteen twee albums uit: Fat Sauce en Skreamerr. En ook het Amerikaanse label Vermin Street released Petr Passive’s tunes. Style Beats Liberation Front bestaat uit Bart Nijssen (Eindhoven) en Stan Huysmans (Tilburg). Zij draaien sinds 2007 onder deze naam aan de knoppen van menig podium en club. Zo is Style Beats Liberation Front bekend van de Campingdisco feesten door heel Nederland en verpletterden zij eerder de Kleine Zaal met het Oud & Nieuw Feest in 013! Met hun royale mix van rauwe house en vieze electro laten ze je een nieuwe interpretatie horen van sex drugs and rawk 'n roll! The Filthy Eights,afkomstig uit Breda, zijn nieuw, hard en meedogenloos. Lange uitgerekte electrogrooves en harde krakende accenten, dat is de sound van The Filthy Eights. In de korte tijd dat ze bestaan, speelden ze eerder op Breda Barst, E-Pulse festival en twee shows in Berlijn, vanavond in 013 Bat Cave. Beat The Bastardz is de nieuwe belofte uit Tilburg Ze draaien een combinatie van dansbare clubbie electro en harde dirty electro. Zo mixen ze Boys Noize met Gunther's Teeny Weeny String Bikini en Huoratron met Katy Perry. Probeer je mond van verbazing toch een beetje dicht te houden en blijf gewoon shinen met je dansmoves! Ze draaiden al eerder op de de hardste en leukste feestjes en afterparties, zoals Loos in 013 en als resident dj's op de nieuwe electro-avond Wildgroei in de Ekko in Utrecht, Verder draaiden ze onder andere met Boemklatsch en Sound Of Stereo. Dus onthoud; you can't beat these bastardz!
Uitverkocht
  • Entree
    • € 5,-
    Incl. servicekosten
  • Datum vr 19 mrt '10
  • Zaal Overig
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.