013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Liselotte Rovers nieuwe programmeur bij 013 Poppodium

Liselotte Rovers nieuwe programmeur bij 013 Poppodium

19 sep 2024

013 heeft Liselotte Rovers aangesteld als nieuwe programmeur. Rovers, die al enkele jaren werkzaam is bij 013 als assistent-programma, heeft een sterke achtergrond in de evenementenwereld en werkte eerder als producent en artist handler. Na tweeënhalf jaar als assistent programma bij 013, heeft ze recent de stap gezet naar een volwaardige programmeursrol.
 

Met haar nieuwe functie richt Rovers zich op het programmeren van Nederlands en Belgisch talent, jeugdacts en lokale bands uit Tilburg. Ze werkt hierbij samen met externe locaties zoals Hall of Fame, Paradox, Little Devil en The Cat's Back om nieuw lokaal talent een podium te bieden. Daarnaast speelt ze een belangrijke rol in samenwerkingen met instellingen zoals de Rockacademie, waar studenten hun afstudeerpresentaties en showcases kunnen houden, en lokale scholen met projecten als Tilburgs Got Talent.

Rovers licht toe: "Na bijna 3 jaar als assistent ben ik blij en dankbaar voor het vertrouwen en de kans om mij als programmeur te gaan ontwikkelen. Ik heb er heel veel zin in om 013 op de kaart te blijven zetten als dé plek voor grote en kleine artiesten!"

Hoofd Programma Daan Holthuis: "Naast dat Liselotte een belangrijke spil is in ons team, zien we in haar een getalenteerde programmeur, die oog heeft voor wat er speelt in de stad en in de grotere Nederlandse pop-context. Ik kijk uit om deze fijne samenwerking in haar nieuwe rol voort te zetten!" 

 

Foto door Willem van Breugel

Nieuwsoverzicht