013 logo
Incubate: Omar Souleyman + Megafaun

Incubate: Omar Souleyman + Megafaun

Incubate is een grootschalig festival voor independent culture. Het festival heeft een breed programma met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film. Meer dan 200 culturele voorlopers presenteren zich in een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free folk. Verfrissende kunst naast inspirerend debat. Incubate vind plaats van 11 tot en met 18 september 2011 in Tilburg en de omgeving. Van café tot natuurtheater. Van popzaal tot museum. Omar Souleyman, niet te verwarren met de Egyptische politicus, komt niet naar Incubate om politiek te bedrijven, maar een groot feest te bouwen! Omar begon in eigen land Syrie op bruiloften en andere feesten en eindigde uiteindelijk in een samenwerking met Björk! Samen met zijn side-kick Mahmoud Harbi, die hem onderwerpen geeft om op te improviseren en over te zingen. Souleyman brengt zijn muziek met traditionele instrumenten en westerse synths. Dus haal die dansschoenen maar vast uit de kast voor deze feestelijke inleiding van de eerste dag Incubate! Nadat folk/alt-country DeYarmond Edison uit elkaar was gegaan besloten de bebaarde broeders Brad en Phil Cook en Joe Westerlund verder te gaan zonder Justin Vernon (Bon Iver) maar ditmaal onder de naam Megafaun. Met een voorliefde voor Crosby, Stills, Nash & Young voegt de band dit samen met een eigen geluid uit mellow banjo gepingel, piano en acoustische gitaren. Samen met hints naar country en zelfs (harmonica) blues geeft de band een traditioneel gevoel uit de zelfde hoek als Akron/Family. Passepartout:
 Passepartout voor alle evenementen en voorstellingen* van zondag 11 tot zondag 18 September.
 Presale: € 57,50 excl. service -en transactiekosten
 Via Ticket & Info Center (dagkassa): €60,00

 Dagticket voor maandag, dinsdag, woensdag of donderdag: Geldig voor alle evenementen en voorstellingen* voor een van de dagen.
 Presale: €15,00 excl. service -en transactiekosten
 Via Ticket & Info Center (dagkassa): €17,50 Dagticket voor vrijdag, zaterdag of zondag: Geldig voor alle evenementen en voorstellingen* voor een van de dagen. Presale: €22,50 excl. service -en transactiekosten Via Ticket & Info Center (dagkassa): €25,00 (vrijdag & zaterdag: € 10,00 na 23:00 uur) * Heavy Metal Bowling en de Incubate Conference zijn niet inbegrepen. Tickets zijn vanaf heden ook verkrijgbaar via de boxoffice van 013. Bezoek de website van Incubate voor meer informatie
  • Price
    • €15.00
    Incl. service fee
  • Date Mon 12 Sep '11
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.